Vă rugăm să citiți acești Termeni și condiții („Termeni”, „Termeni si Conditii”) cu atenție înainte de a utiliza site-ul http://www.smartbuys.ro („Serviciul”), operat de SmartBuys.ro („noi”, „noi”, sau „al nostru”).

Accesul dumneavoastră și utilizarea Serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea acestor termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți avea acces la serviciul.

Conturi

Atunci când creați un cont, trebuie să ne furnizeze informații care sunt corecte, complete, actuale si reale Imposibilitatea de a face acest lucru constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la rezilierea imediată a contului dvs. și a serviciului nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care le utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni în cadrul Serviciului, sau terță parte.

Sunteți de acord să nu divulgați parola unei terte părți. Trebuie să ne anunțe imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizata a contului.

Link-uri către alte site-uri Web

Serviciul nostru poate contine linkuri catre site-uri sau servicii web terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de SmartBuys.ro.

SmartBuys.ro nu are niciun control asupra, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidențialitate, sau practicile de orice fel asociate cu site-uri sau servicii web ale tertilor. Mai mult, recunoasteți și sunteti de acord ca SmartBuys.ro nu va fi responsabil sau răspunzătoar, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de folosirea sau increderea în astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă recomandăm cu insistență să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale site-urilor Web sau servicii de la terți pe care le vizitați.

Încetarea

Am putea termina sau suspenda accesul la serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă ați încălcat Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierea vor supraviețui rezilierea, inclusiv, fara limitare, dispozițiile de proprietate, conditii legale de garanție, indemnizație și limitările de răspundere.

Am poate rezilia sau suspenda contul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, dacă ați încălcat Termenii.

La terminare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să rezilieze contul dvs., contactați-ne.

Legea în vigoare

Aceste Condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de conflictul de dispozițiile de drept.

Eșecul nostru de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi în ceea ce privește serviciul nostru, și elimină și înlocuiesc orice acorduri anterioare, să avem între noi în ceea ce privește Serviciul.

Modificările

Ne rezervam dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești termeni în orice moment. Ceea ce constituie o schimbare de material va fi determinat la discreția noastră.

Prin continuarea accesării sau folosirii serviciul nostru după aceste revizuiri intrate în vigoare, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, vă rugăm să nu mai folosiți Serviciul.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acesti Termeni, vă rugăm să ne contactați.

Ultima actualizare: 25 ianuarie 2016