In 2015, Samsung a venit pe piata cu un model care se vrea ieftin si bun si care in mare, isi atinge obiectivele. Fara a da pe spate, Smart TV-ul 32J4500 lasa putin de dorit la categoria „sunet” dar per total este un televizor bun la un pret avantajos.

Design si imagine

Primul lucru care scoate modelul in evidenta este greutatea redusa – 32J4500 e foarte usor. Acest lucru e reflectat si de designul atractiv – trebuie sa recunosc ca televizorul arata foarte bine, cum Samsung ne-a obisnuit in ultima vreme.

Imaginea este buna si atat. Rezolutia e de 720p, nu de 1080, si acest lucru se simte. Nu e deranjant pentru un televizor de marimea lui, dar parca nu e cea mai buna claritate a culorilor. Una peste alta, culorile sunt vii si se vede bine atat din fata cat si din unghi.

Televizorul vine cu doua picioruse.

Smart TV

Aici nu e absolut nimic de reprosat. Samsung 32J4500 face tot ce ar trebui sa faca si o face bine. Am avut senzatia uneori ca e putin cam lent, dar per total televizorul se comporta foarte bine. Navigatia e intuitiva si simpla, ceva de apreciat mai ales pentru cineva fara experienta in Smart TV-uri; interfata e foarte usor de folosit. In materie de conectivitate, nu lipseste nimic: 2 porturi HDMI, o intrare USB si un jack audio.

Puteti sa urmariti filme direct de pe stick-ul USB.

Dar pentru mine, ce e cel mai bun lucru la acest televizor e pretul. Practic toate (foarte micile) nemultumiri sunt compensate mai mult decat suficient de pret. 32J4500 e un televizor entry-level care se poate compara lejer cu televizoare de doua ori mai scumpe.

Concluzie

E ideal pentru cineva care n-a mai avut un Smart TV sau care vrea un televizor cu un raport pret / calitate cat mai bun. De asemenea, e un televizor foarte bun pentru serile in familie. N-o sa va impresionati cunostintele cu el, dar o sa va puteti bucura cu siguranta de filmele si serialele favorite.