Sony Bravia 32R500 este unul din cele mai bune televizoare pe care l-am avut pe mana. Sunt foarte putine de reprosat. Tinand cont de pretul accesibil (in jur de 1,300 lei azi), vi-l recomandam cu caldura.

Imagine si Aspect

Televizorul Sony Bravia 32R500C este un televizor HDTV cu diagonala generoasa de 80cm, propice filme si jocuri acasa. Rezolutia nativa este 1366×768 (720p), iar iluminarea este realizata de LED-uri. In loc de rata de refresh standard cu care multi sunt obisnuiti de 60Hz, 32R500C are o rata de 120 Hz ceea ce drastic reduce motion blur, iar rezultatele se vor vedea atunci va veti uita la sport sau veti juca jocuri.

Televizorul e foarte usor de asamblat si, per total, arata foarte bine. Imi place foarte rama subtire si culorile argintii. Timpul de raspuns al telecomenzii este foarte bun pentru SMART TV, dar numai dupa ce se incalzeste un pic. Dupa ce aprinzi televizorul prima oara, n-ai la ce sa te holbezi altceva decat logo-ul Sony timp de vreo 8 secunde.

Smart TV

Acest model este compatibil cu aplicatii de internet si poate accesa continut online. Asta include streaming online si servicii TV. Are un jack Ethernet pentru conexiunea prin cablu, dar si capabilitati WiFi, asa ca se putea conecta la retea wireless a apartamentului sau biroului la fel care oricare alt dispozitiv. Televizorul este si certificat DLNA, deci veti putea vedea poze digitale stocate pe un calculator compatibil, telefon sau alte dispozitive mobile conectate la reteaua locala.

Conectivitate

Acest model are 2 mufe HDMI si o componenta compozit-video. Are 2 porturi USB, adica arhi suficient, pe care le puteti folosi sa randati filme, fotografii, muzica stocate pe un stick.

Nu mi-a placut ca alimentarea este externa. Poate e o problema de guest, dar cum imi strica feng shuiu’ casei.