Televizorul Samsung 43J5500 este un model de 60Hz care va indeplini nevoile de baza. Are o interfata buna smart TV, insa ii lipsesc functionalitati mai avansate cum ar fi interpolare motion blur sau redare 24p.

Imagine si aspect

Calitatea imaginii e buna atat in camera intunecate, cat si in cele luminate. La 60Hz, insa, motion blur-ul este foarte sesizabil.

Standul este foarte mare, dar face televizorul sa fie foarte stabil. Personal, nu ma deranjeaza.

Raportul de contrast este foarte bun (4430 : 1), iar nuantele negre sunt vizibile chiar si in camerele intunecate.

Finisarea semi-glossy a carcasei nu reflecta multa lumina asa puteti sa va uitati la TV si cu lumina aprisa. Culorile J5500 se schimba imediat ce va uitati dintr-un unghi, iar imaginea nu va mai fi la fel de buna.  Rama este foarte subtire, iar aspectul general al televizorului este superb.

Sunet

Nu e foarte galagios, insa basul e chiar bun pentru un TV. Raspunsul frecventelor e in parametrii la volume mai mici, insa devine din ce in ce mai rau la volum ma tare.

Altele

Interfata smart TV este cea noua Tizen de la Samsung, si include un browser web integral. Cat despre viteza, se misca totul repede comparativ cu celelalte televizoare smart. Mai mult, odata ce aprinzi televizorul acesta porneste aproape instantaneu. Procesorul quad core integrat categoric ajuta aici. De asemenea, are o memorie interna de 560 MB ce va permite sa instalati aplicatii.

Exista o placa LAN wireless integrata, deci va puteti conecta la internet cu J5500 fara alte dispozitive.

Televizorul J5500 vine 2 porturi USB, 1 jack audio direct, 3 porturi HDMi, un slot CI+ (nu mai e nevoie de un receiver extern sau decodor), o iesire audio-digitala, si un RF In. Tot ce si-ar putea dori cineva in materie de conectivitate, pe scurt.