Televizorul Toshiba 32E2533DG vine la un pret accesibil, cu o imagine buna.  E clar in urma fata de oferta de pe piata din ziua de azi (SmartTVs, UltraHD sau 4K), dar pentru segmentul sau pot spune ca un produs care isi merita banii. Sunt cateva chestii care nu mi-au placut totusi – hai sa discutam.

Imagine si aspect

Montarea se face forte simplu, iar standul – desi poate cam enervant de mare pentru unii – stabilizeaza foarte bine televizorul. Rama de plastic e cam mare pentru gustul meu, iar grosimea nu e de neglijat mai ales daca nu aveti mult spatiu la dispozitie.

Acesta este un model HD Ready, impreuna cu tehnologia de procesare a imaginii marca Toshiba AMR + 100 care ar trebui sa diminueze motion blur. In realitate, nu se comporta asa bine. O sa scartie la jocuri foarte rapide sau la meciurile de fotbal. Acesta este, insa, un televizor gandit pentru dormitor sau bucatarie, deci nu pentru forjare.

Consuma 36.7 W atunci cand functioneaza si numai 0.3 W in standby.

Sunet

Televizorul vine cu doua difuzoare de 14 W, iar sunetul e ok. Va distorsiona insa, la un volum ceva mai tare (*clic, *clic). E de mentionat ca vine cu jack audio la care veti putea conecta sistemul audio extern. E surprinzator cat de putine televizoare vin cu jack audio – de multe ori ai nevoie de un adaptor.

Conectivitate

Vine cu 2 port-uri HDMI, 1 port USB  si Scart component si PC. De asemenea are si un  slot CI+ si tuner digital DVB-T/C, ceea ce inseamna ca puteti urmari canale digitale fara receiver sau decodor extern.