Televizorul LED  32DM2000 de la Star-Light are un model compact si simplu. Diagnonala este generoase si culorile sunt vibrante, desi s-ar putea sa va dea putin dureri de cap primele zile in care il folositi. Avand in vedere pretul ieftin, ii se iarta multe din neajunsuri. E numai bun pentru o sufragerie sau chiar baruri, daca nu aveti prea multe pretentii.

Design, aspect si imagine

Finisajul este simplu. Pe deoparte, carcasa de plastic neagra nu sare in evidenta ceea ce e bine – nu distrage de la vizionare. Cam asta este, insa, singurul bun pe care l-am gasit la aspect. Altfel, televizorul arata ca orice plasma din China. Ceea ce si este (OK, e LED), dar nu lasati asta sa va pacaleasca. Diagnoala este generoasa – sunt foarte multumit pentru banii astia.

Imaginea pe 32DM2000 arata bine. Neasteptat de bine. O sa aveti o experienta de calitate pentru filme, desi are motion blur la jocuri cu FPS mare (nu-i pentru asta). Rezolutia HD este 1366 x 768 pixeli.

Producatorul se lauda ca „folosind o tehnologie avansata a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade.” Mhh, nu chiar. Daca va uitati dintr-un unghi de 30 de grade, in stanga sau dreapta televizorului, culorile o sa-si piarda vibranta, iar negrul o sa arate albicios. Nici cand va uitati perpendicular, negru nu este cel mai fidel realitatii. Arata ciudat cateodata.

Dispune de conectori HDMI, SCART și D-SUB, având 8 porturi pentru conectivitate și anume 3 porturi HDMI, un port pentru mufă de căști, un port de intrare SCART (RGB), un port de intrare component, un port de intrare USB 2.0 și un port de intrare PC (D-Sub 15 pini).

Sunet

Frecventele joase sunt inexistente, iar distorsia apare pe la jumatea capacitatii de volum. Daca vrei o experienta completa, ai nevoie de un sistem audio extern. Cel nativ este insuficient, iar daca va pasa de calitatea sunetului o sa ramaneti dezamagiti.

Conectivitate

Star-Light  32DM2000 vine cu 8 porturi de conectivitate: 3 HDMI, 1 jack audio simplu (cel pentru casti), 1 SCART (RGB), 1 USB 2.0, 1 port PC (D-Sub 15 pini).

Consumul e acceptabil, 65 de watti pe ora.