LG  40UH630V este un televizor excelent din toate punctele de vedere. Imaginile sunt fantastic de clare, aspectul este super elegant, iar capabilitatile SMART TV completeaza un produs foarte bine conturat. Bine, poate pretul – acum 1,889 LEI – nu este nici cel mai mic.

Aspect si design

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat full high definion (HD), sa fiti siguri ca LG 40UH630V  e capabil sa afiseze imagini foarte clare cum ne obisnuieste noua tehnologie 4K (peste patru mii de pixeli pe diagonala).

Design-ul televizorului este unul modern si elegant. Finisajul carcasei este un plastic de calitate, iar aparatul in sine este subtire comparativ cu alte televizore. Aici intra noul tip de design ‘UltraSlim’ de la LG.

Cat despre suport, aceste este compus din doua picioruse care se monteaza usor si nu atrag atentia prea mult.

Diagonala este generoasa, de 101 cm pe care incap 3840 x 2160 pixeli cu caracteristici de imagine 4K Upscascaler, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhance, Local Dimming.

Sunet

Gasim doua difuzoare de cate 20 W de inalta calitate cu functia ULTRA Surround de la LG. Sunetul este foarte curat pana la un volum acceptabil. Pentru un sunet mai tare sau curat, puteti oricand sa conectati un sistem audio extern prin mufa audiojack.

Functii

Televizorul este foarte rapid pentru un Smart TV, comutand rapid intre posturi dar si miscandu-se foarte bine in modul HDMI sau USB. Ajuta categoric procesorul cu patru nuclee si noul WebOS 3.0.

La internet calculatorul se poate conecta atat prin cablu LAN cat si Wireless.

In termeni de conectivitate avem 3 porturi HDMI, 2 USB, o intrare audio digitala,  2 x RF In, RS-232C,si Slot CI+