Televizorul 32PFH4100 nu execeleaza cu nimic deosebit. Este un model cu performante medii, care arata insa bine in sufragerie si serveste mai toate nevoile – filme, programe TV, jocuri. Daca cautati ceva mai pretetios, incercati altceva.

Imagine si aspect

Televizorul 32PFH4100 vine cu un ecran Digital Crystal Clear, pe care l-am mai intalnit si la alte modele incercate pe SmartBuys.ro. Tehnologia Perfect Motion Rate 100 Hz confera un refresh rate acceptabil, dar departe de a fi ‘perfect’ cum ar vrea numele sa sugereze. Practic, daca va jucati sau va uitati la sport, o sa sesizati ‘nitel’ motion blur.

Luminozitatea display-ului are numai 200 de candele pe metru patrat, ceea ce il face usor nebulos comparativ cu alte modele disponibile pe piata (de la 160 cd/m² la 700 cd/m²).

Rama este foarte subtire, cu margini ascutite. Mie mi s-a parut ca asta evidentieaza imaginea, si confera un aspect modern, placut. Cat despre asamablare, se face foarte usor. Dispune de prindere tip VESA, astfel ca poate fi montat pe perete foarte usor cu ajutorul unui suport compatibil. Este cam grosut, totusi, la 77 milimetri.

Rezolutia este de  1920 x 1080 pixeli, adica full HD. Iar iluminarea desi este LED, nu este cu OLED.

Sunet

Ca mai toate televizoarele, Philips 32PFH4100 nu exceleaza la capitolul sunet. Da, este curat (inalte si medii – bas nu exista , bineteles), dar se va distorsiona sesizabil repede dupa ce veti da volumul mai tare.

Conectivitate

Gasim 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări component. Televizorul 32PFH4100  dispune de DVB-T, DVB-C  si slotul CI+. Acestea permit receptionarea posturilor TV in format digital fara a mai fi nevoie de un decodor extern sau mediabox.

Formate video suportate includ  „MKV”, „AVC”, „AVI”, „H.264”, „MPEG1”, „MPEG2”, „MPEG4”, „VC-1” si „WMV9”.