Philips 24PHH4000 nu este cel mai dotat televizor din lume, dar e foarte functional si vine cu un pret foarte accesibil. Diagonala este perfecta pentru un dormitor normal sau chiar o sufragerie (retineti, la 60 cm aveti nevoie de cel putin 2.5 metri sa vizionati optim).

Am observat ca televizoarele din gama aceasta mid-range nu se diferentieaza prea tare intre ele. Practic, acest televizor arata la fel de bine (sau prost depinde cum vrei sa vezi) ca TV-urile Samsung sau LG. Aceeasi rama groasa si neagra pe care toti producatorii de bunaoara parca o folosesc.

In privinata imaginii, avem lucruri bune de spus. Tehnologiile Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate chiar se simt. Imaginea este clara, culorile vibrante si refresh-ul e numai bun pentru jocuri video sau sa te uiti la sport.

La capitolul sunet, aici treaba incepe sa scartaie. Difuzorul de 5W scoate un sunet puternic ca volum, dar intra in distorsie foarte repede. Despre ascultat muzica la el nu se poate discuta. Poate fi enervant, asa ca va recomandam sa-l legati cu un sistem audio extern.

In spate are 2 porturi HDMI, 1 x VGA PC și intrarea audio pentru DVI. In lateral, o sa gasiti o mufa USB, un slot pentru card CI si butonul de ‘power’.