Televizorul 22PFH4000 este un model Full HD, care in ciuda diagonalei mici s-a dovedit a fi nesperat de bun. Asta avand in vedere, bine inteles, si pretul foarte avantajos. Concluzie: un produs fara prea mari pretentii, dar care categoric isi face treaba. Recomand!

Imagine si aspect

Picioarele laterale (doua) sunt cam firave. Aveti grija la despachetare si impachetare. Insa, chiar daca par firave piciorusele sunt proiectate destept pentru ca ajuta televizorul sa se prezinte mai elegant si pune imaginea display-ului mai bine in evidenta. Inclinatia picioarelor nu e cea mai buna tousi. Inca o data, atentie la montaj!

Desi e un televizor micut, pentru cei obisnuit cu behemontii care se cauta pe piata acum, este numai bun pentru un spatiu restrans.

Tehnologia Digital Crystal Clear confera imagini care au culori naturale si un contrast bun. Unghiul de vizualizare nu e cel mai bun totusi. De la 70 grade (stanga/dreapta), nu se mai intelege cum trebuie.

Conectivitate

Televizorul 22PFH4000 este dotat cu 2 porturi HDMI, 1 x VGA PC și intrarea audio pentru DVI (unul din HDMI) sau VGA. Cu alte cuvinte, arhisuficient pentru majoritatea nevoilor multimedia. Ar fi de adaugat ca coversia analog digitala prin VGA este excelenta, datorita ingineriei Philips. Daca ati folosit diverse intrari VGA sa legati un PC sau laptop cu un televizor sau monitor trebuie sa fi observat ca se poate intampla ca imaginea, culorile si aspectul sa fie total aiurea. Nu este cazul aici.

Functii

Vine cu multe functii si setari predifinite pentru fiecare gust. De exemplu, exista modul de contrast cu cel mai mic consum de energie sau contrast dinamic. Optiunea reducere zgomot este foarte utila pentru canalele care nu sunt HD, facand imaginea sa para mai clara. Pentru sunet, exista o optiune de uniformizare a sunetului care functioneaza practic ca un compresor facand sunetul mai dinamic. Practic, sunetele excesiv de tare in amplitudine (volume mare) vor fi taiate.