Daca vrei un televizor simplu si bun, care sa-si faca treaba fara briz-brizuri si fara nimic spectaculos – asta e ce cauti.

Design si imagine

LC-32CHE4041 e un exemplu perfect de raport calitate-pret bun. Cu linii subtiri si elegante si un suport finut, se potriveste in orice camera si in orice casa. Poti sa-l agati si de perete destul de usor. Designerii au vrut sa creeze un produs slim care sa nu ocupe mult loc si au reusit. Reversul medaliei este insa fragilitatea – LC-32CHE4041 pare un TV destul de fragil.

Imaginea HD surprinde placut, fiind, asa cum zice si numele brandului, sharp. Bine definita si cu culori clari, frumoase. Imi place ca se vede bine si daca stai intr-un unghi destul de ascutit, ceea ce poate sa fie foarte important pentru locuri stramte sau pentru cand trebaluiesti in bucatarie si te misti de colo-colo.

Sunet si conectivitate

Desi are multe trasaturi Smart, nu e un tv Smart in sensul propriu al cuvantului. Totusi vine cu 3 porturi HDMI si un media player pentru USB. Avantajul e ca iti permite sa inregistrezi si sa derulezi programele preferate cu functia PVR. Ai o emisiune live sau un meci pe care nu poti sa-l prinzi? Nici o problema, seteaza-ti televizorul sa inregistreze si urmareste apoi, cand ai timp.

Sunetul e bun, cu boxe standard. Meniul e usor de navigat, parca putin incet, dar ar trebui sa fie foarte usor de folosit. Cu un rating de A+ la energie, consuma foarte putina energie.

Concluzii

LC-32CHE4041 are tot ceea ce ii trebuie ca fie un best seller: designul e elegant, are o imagine bine definita, si vine la un pret mai mult decat rezonabil. Practic, daca vrei sa iei un televizor si nu stii sigur ce vrei, asta e una din cele mai bune optiuni de pe piata. De tinut minte ca nu e un Smart TV dar in rest – e fix ce trebuie.