Cu seria 4200, Philips a vrut sa creeze o linie care sa fie foarte performanta si fiabila. Au reusit, si 32PHH4200 e un televizor care nu lasa nimic de dorit.

Design si Imagine

Imaginea este clara si intensa, culorile fiind foarte aprinse, pastrandu-si in acelasi timp aspectul natural. Televizorul are luminozitate buna indiferent de unghiul din care este privit.

Ceea ce ofera si mai multa claritate este frecventa de 100 Hz la care opereaza televizorul. O frecventa mai mare imbunatateste reproducerea miscarilor, in special miscarile rapide. Acest lucru inseamna ca filmele de actiune sau cele care contin miscari bruste se vor vedea deosebit de bine.

Imi place si rama subtire, care nu doar ofera un aspect elegant televizorului, ci si da impresia ca imaginea este mai mare. Design-ul este frumos si sic, potrivit oricarei case. Per total, nimic de reprosat aici.

 

Sunet si conectivitate

Sunetul este de asemenea fara cusur. Se aude impecabil atat in camere mai mari (sufragerie) cat si in camere mai mici (spre exemplu in bucatarie).

Fara a fi un SmartTV, 32PHH4200 ofera posibilitatea conectarii unui stick USB, aparat foto sau orice alt dispozitiv multimedia. Televizorul are doua porturi HDMI pentru a conecta si alte dispozitive.

 

Concluzie

32PHH4200 nu este un Smart TV, dar asta este singurul minus al unui televizor excelent. La un pret acceptabil, produsul ofera o imagine impecabila si un sunet clar. Este usor de setat si conectat si ar fi o solutie buna pentru orice gospodarie.