Fara a costa extrem de mult, LG 43LF540V este un televizor mare care satisface pe toata lumea.

Design si Imagine

Trebuie sa recunosc ca am fost impresionat de acest televizor. Calitatea imaginii si a culorilor este foarte buna, si cu o diagonala de 108 cm, e practic un home cinema. Cu un design elegant si minimalist, e un produs care se potriveste peste tot in casa – atat intr-un living modern, intr-un birou aglomerat, cat si intr-un dormitor linistit.

Rezolutia Full HD (1920 x 1080) se vede si se simte indiferent de tipul imaginii. Mi-a placut faptul ca negrul de la televizor e cu adevarat negru – o trasatura care lipseste destul de des, chiar si la modelele high-end.

Ceea ce nu prea imi place la acest televizor sunt picioarele. Par destul de firave (plastic) si nu au acelasi look elegant pe care il are restul televizorului.

Sunet si conectivitate

Sunetul e chiar foarte bun, un lucru destul de rar, chiar si pentru televizoare mai scumpe. As recomanda instalarea unui sistem audio pentru o experienta cu adevarat home cinema.

Fara a fi un Smart TV, LG 43LF540V ofera 2 porturi HDMI si o intrare USB. Toate conexiunile merg foarte bine, desi mi se pare ca software-ul pentru vizionarea filmelor/serialelor de pe USB-ul propriu ar putea fi imbunatatit.

Concluzie

Pentru cineva care vrea un televizor mare, cu o imagine impecabila si la un pret care nu e exorbitant, LG 43LF540V e o alegere ideala.