Da, ați auzit bine! Anul acesta în timpul tradiționalei ceremonii de lansare de noi produse Apple din 15 Martie, compania Americană de tehnologie va lansa nu unul, ci trei produse noi. Unul dintre ele va fi anticipatul Apple Watch, care încă nu are un nume oficial (Apple Watch 2?). Noul ceas va fi făcut dintr-un material nou, ceea ce indică faptul că Apple se va orienta către noi parteneri, ca Hermes. Pe scurt, valoarea cosmetică a noului Apple Watch va suferi cu siguranță un upgrade – unul mult așteptat dacă mă întrebați pe mine. Noi funcționalități sunt de asemenea speculate. Detaliile sunt puține, dar este foarte clar ca Apple trebuie să vină cu ceva nou ca să contracareze valul de copii din Asia.

iPhone-6s-again

Imagine: WCCF Tech

Pe lângă Apple Watch, va fi lansat și ultimul iPhone. Numit iPhone 5SE, smartphonul de 4 inchi arată ca o adiție impresionantă noii linii Apple. Va avea un chipset A9, 2GB RAM PLDDR4. Cu siguranță va fi foarte rapid, deși display-ul mai mic sugerează o capacitate a bateriei mai mică, de asemenea. Acesta va veni in variante de 16 si 64GB, iar modelul de bază se va vinde cu 450 USD.

Nu stim cum va arata Apple Watch 2 încă. Imagine - Tech Radar

Nu stim cum va arata Apple Watch 2 încă. Imagine – Tech Radar

Cât despre iPad Air 4, se pare că Apple va lansa o versiune în miniatură iPad Pro. Potrivit unor reportaje precedente, iPad Air 4 va avea display 4K si 4GB de RAM. Va fi dotat cu  A9X SoC – extraordinar de performant. Imaginile postata pe internet până acum sugerează că fabricanții Apple terți vor creea tastaturi accesorii pentru aceasta. Astfel, iPad Air 4 ar trebui sa fie utilă și la birou.

Echipa SmartBuys.ro așteaptă cu nerăbdare să vă prezinte aceste produse.